avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita imobil ipotecat la alta banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita imobil ipotecat la alta banca

am un credit restant la o banca de un an.am primit instiintare de executare silita.mentionez ca detin casa ,dar ea este ipotecata la un alt credit la alta banca(la care sunt cu ratele la zi) si sunt salariat.Banca la care sunt restant poate sa ma execute cu casa girata partea cealalta?daca da ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:45, 8 Februarie 2012
banca va va pune mai intai o poprire pe salariu ca e mai simplu sa isi recupereze suma
Da, poate.

ce puteti face? sa va platiti creditul restant.

Succes!
pt imobil nu va pot executa avand in vedere ca exista o ipoteca infiintata pt alta banca.in schimb va pot face poprire pe salariu.
daca sotia e in prenatal apoi o sa fie in con.de ingrijire i se poate face poprire pe salariu
ladyblue71 a scris:

pt imobil nu va pot executa avand in vedere ca exista o ipoteca infiintata pt alta banca.in schimb va pot face poprire pe salariu.


Acest mesaj eronat continua sa apara pe forum. Este complet fals. Creditorul ipiotecar are doar un drept de preferinta la distribuirea sumelor, fara de creditorii chirografari, este singurul avantaj al ipotecii. Puneti-va oameni buni pe citit si mai lasati aruncarile de pareri neavizate.

Este adevarat ca cel mai adesea pentru chirografar nu ramane nimic la distribuire, dar asta nu inseamna ca nu poate executa silit bunul respectiv.

daca sotia e in prenatal apoi o sa fie in con.de ingrijire i se poate face poprire pe salariu


Nu, indemnizatia primita de mama in concediul postnatal nu poate fi urmarita silit prin poprire.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
ContSters214341, utilizator

Alte discuții în legătură

Ma pot executa silit pe o casa ipotecata deja? melania_30 melania_30 Buna seara, debitul meu restant pentru un credit de nevoi personale negarantat este acum de la 35000ron la 65000rom.Firma de recuperari creante mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)
Un bun ipotecat poate fi executat de altcineva? ianos ianos Daca am apartamentul ipotecat la o i.f.n o alta banca poate sa execute silit acel apartament? (vezi toată discuția)
Se poate face executarea silita a unui apartament deja ipotecat de alta banca? TANASE SIMONA TANASE SIMONA Am luat acum cativa ani niste credite la anumite banci.unul dintre ele este ipotecar si sunt cu plata la zi .la celelalte sunt cu cateva luni ... (vezi toată discuția)