avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita imobil ipotecat la alta banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita imobil ipotecat la alta banca

am un credit restant la o banca de un an.am primit instiintare de executare silita.mentionez ca detin casa ,dar ea este ipotecata la un alt credit la alta banca(la care sunt cu ratele la zi) si sunt salariat.Banca la care sunt restant poate sa ma execute cu casa girata partea cealalta?daca da ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:45, 8 Februarie 2012
Da, cum a spus cel de deasupra mea, se poate executa imobilul, nu conteaza ca sunteti cu ratele la zi la creditul cu ipoteca. Doar ca ei se vor indestula primii. Adica, fara termeni juridici, se va vinde imobilul, cel care are ipoteca de rang 1 isi va lua banii integral si din ce ramane va lua celalalt sau ceilalti creditori. Chiar am avut o speta similara, cineva cu o ipoteca de rang 1 la un ifn, executat de o companie de telefonie mobila pe acelasi imobil. In acea speta s-a rezolvat altfel pentru ca debitorul a platit datoria catre firma de telefonie + restul cheltuielilor, ca sa nu fie obligat sa vanda apartamentul, dar in caz contrar era obligat sa o faca.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot executa silit pe o casa ipotecata deja? melania_30 melania_30 Buna seara, debitul meu restant pentru un credit de nevoi personale negarantat este acum de la 35000ron la 65000rom.Firma de recuperari creante mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)
Un bun ipotecat poate fi executat de altcineva? ianos ianos Daca am apartamentul ipotecat la o i.f.n o alta banca poate sa execute silit acel apartament? (vezi toată discuția)
Se poate face executarea silita a unui apartament deja ipotecat de alta banca? TANASE SIMONA TANASE SIMONA Am luat acum cativa ani niste credite la anumite banci.unul dintre ele este ipotecar si sunt cu plata la zi .la celelalte sunt cu cateva luni ... (vezi toată discuția)