avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sunt acuzat pe nedrept ca,cainele meu a muscat un vecin
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sunt acuzat pe nedrept ca,cainele meu a muscat un vecin

Buna seara. Detin un caine de rasa Amstaff si nu l-am inregistrat la Asociatia chinologica, am doar carnet de sanatate la el. Un baiat de la mine de la bloc are o corcitura care aduce a pitbull si acesta a muscat un vecin care era beat si a vrut sa arunce cu pietre dupa caine. Acest vecin muscat ma acuza pe mine cum ca l-ar fi muscat cainele meu si a depus si o plangere la politie. Ce pot sa fac in cazul acesta sa nu primesc o amenda ca nu am cainele inregistrat... Baiatul acela a recunoscut ca. cainele lui l-a muscat pe vecin..
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:42, 7 Februarie 2012
pai atata timp cat nu ati fost amendat nu aveti de ce sa va faceti griji.In cazul in care veti fi amendat,puteti face plangere impotriva procesului verbal de contraventie in cadrul caruia va faceti apararile pe care le considerati utille.
OK multumesc frumos. Maine trebuie sa ma prezint la politie sa dau declaratie.
Pot sa depun o reclamatie pentru acuzatie calomnioasa impotriva vecinului care ma acuza pe nedrept in caz ca primesc amenda?
In contextul mentionat nu se justifica sa contribuiti si sa favorizati sporirea diferendului
Demonstrati ca nu sunteti implicat in producerea evenimentului ca nu nutriti sentimente si comportament de dusmanie fata de vecin
Eventuala plangere din partea dvs,poate fi interpretata drept razbunare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cainele meu a incercat sa ma apere de un agresor, si sunt acuzat ca l-am instigat sa-l atace. DimaDan DimaDan Salut , am si eu o problema. Acum aproximativ 3 saptamani , am iesit cu cainele afara ( o corcitura de amstaff ) este pui are 6-7 luni . In zona blocului ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra in curte din cauza cainilor vecinului CatalinaDaescu CatalinaDaescu Buna ziua, Intrarea in curtea bunicilor se face pe un drum de access comun (ulita) cu un alt vecin. Acel vecin si-a distrus gardul (l-a folosit ca lemn de ... (vezi toată discuția)
Animal periculos lăsat în spațiul public Wassi Wassi Bună ziua! Ce măsuri se pot lua împotriva acelui proprietar de câine care își lasă animalul pe strada? Cu mențiunea că animalul este unul destul de ... (vezi toată discuția)