avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesionare si cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesionare si cheltuieli de judecata

In urma unei indelungate perioade de timp, in 24 ianuarie s-a dat o sentinta pentru cesionarea partilor intr-o societate comercial, eu avand acum 100% si cheltuieli de judecata in valoare de 5100 lei. Sentinta a fpst data in 24 ianuarie. Nu e cam mare suma? Pot face recurs?
Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: floelerad , utilizator 22:22, 7 Februarie 2012
Ce reprezintă această sumă? Dacă nu sunteţi mulţumit puteţi face recurs in ceea ce priveşte cheltuielile de judecată.
Aceasta suma reprezinta doar cheltuieli de judecata.
Multumesc pentru raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes solicitat dupa judecarea cauzei - somatie de plata!!! CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Reprezint o societate, care este debitoare intr-un litigiu in care creditoarea şi-a întemeiat acţiunea pe dispoziţiile OUG 119/2007. Actiunea ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune Cruceru_Anghel Cruceru_Anghel Buna ziua In septembrie 2007 m-am casatorit iar in aprilie 2009 am divortat.In urma nuntii am obtinut o suma de bani pe care i-am folosit pt achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata dupa recurs cu casare cu trimitere anicuta anicuta La fond, intr-o cauza comerciala, am pierdut insa la recurs instanta, acceptand apararea mea, a casat sentinta si a trimis spre rejudecare. Cu toate ... (vezi toată discuția)