avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exceptia de neconstitutionalitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exceptia de neconstitutionalitate

Asociatia de proprietari a tinut o adunare generala de care am aflat dupa ce au trecut cele 45 de zile in care mai puteam sa fac contestatie la judecatorie.Am inaintat o actiune la judecatorie pentru anularea hotararilor adunarii generale bazandu-ma pe Decizia Curtii Constitutionale nr.670/18.05.2011,referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art.25 alineatul 4 si ale art.26 privind infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari.
Imi puteti preciza daca este corect modul in care am introdus actiunea?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Constitutionalitate articol adema1980 adema1980 Art. 26 din Legea 230/2007 priv asociatiile de proprietari a fost declarat neconstitutional prin decizia 670/2011. Acum ce se intampla cu dreptul ... (vezi toată discuția)
Documente reparatii gm_mg gm_mg Asociatia de proprietari a intreprins actiunea de reparare acoperis, fara a se aduce la cunostiinta daca a fost o hot adoptata justificat in ad gen. La lista ... (vezi toată discuția)
Regulile stabilite de comitetul executiv au prioritate in fata legii? ContSters303071 ContSters303071 Presedintele de bloc mi-a spus caca regula este ca proprietarul se trece la intertinere dupa 15 zile, iar oricine altcineva neprevazut in actele de proprietate ... (vezi toată discuția)