razvandicu a scris:
aveti dreptate!dar daca semnez aceasta fisa de post fara sa fiu numit in functie legal,adica inregistrat la itm a unui act aditional de schimbare functie am raspundere de sef santier odata ce am semnat?sau nu am nici o raspundere in contractt am functia de ing.constructor si eu am semnat o fisa a postului pt alta functie cea de sef santier...
Este gresit ca ati semnat o atare fisa de post. Daca pe fisa semnata la postul detinut este trecut " SEF SANTIER" faceti un memoriu prin care sa aratati ca aveti semnata din eroare o alta fise de post. Sefi de santieri au responsabilitati foarte mari cu privire la calitatea constructiilor asa ca trebuie sa luati o decizie corecta daca va doriti aceste responsabilitati pentru alta functie si alt salariu. Trebuie sa stiti ca functia de inginer constructor este o functie de executie, astfel un preaviz la demisie este de 15 zile calendaristice, in timp ce pentru o functie de sef de santier, care este o functie de conducere, preavizul in cazul demisiei este de 30 zile calendaristice. Asa cum observati diferentele sunt destul de mari intre atributii ,obligatii si responsabilitati.