avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am o rata la o banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am o rata la o banca

Bunasearea ma nuesc Marius am un credit la banca procreditde 20000 lei ,acest credit lam facut la sfarsitul anului 2008 unde am platit 15 rate a 650 lei/luna adica 9750 lei si dupa accea am ramas fara bani si nu am mai platit,am cerut o amanare aceasta a fost acceptata de catre banca,unde banka mi-sa propus sa platesc 3000 lei/6 luni ,eu nu am putut sa platesc aceasta suma am fost la banka si leam spus ca nu pot pot sa platesc ca nu am venit ci dar pensia mamei care este de 632 lei / luna si leam spus ca ca platesc 250-300 lei/luna unde banka nu este de acord cu ce lam propus,mai mentionez ca la acest credit ma girat mana si tata intre timp tata a decedat,in febroarie 2011 sa facut amanarea la plata unde mama mea a ramas in continuare girantul meu,giranduma cu patrimoniul actual,viitor si cu veniturile pe care le va realiza,in 2011 cand sa facut amanarea la plata banka nea cerut o copie xerox dupa contractul ap,va maimentionez ca taxa de sucesine dupa defuctul tata si sot nu sa dezbatut,mentionez ca am platit in noiembrie 2011 am facut o plata de 650 lei iar pe data de 31.01.2012 am facut o cerere scrisa unde am solicitat iarasi sa platesc suma de 250-300 lei/luna unde azi mau chemat la banka sa-mi arate rasunsul lor,adica ca nu sunt deacord cu mine sa fac acceasta plata /luna motivandumi faptul ca e prea putin ,eu am spus faptul ca nu am o alta posibilitate de a plati o alta suma decat cea propusa de mine,azi 07.02.2012 am platit 250 lei ,banka ma ameninta cu fattul ca ma executa , din suma care am imprumutato de 20000 nu sa scazut decat 1800 lei ci nu 9750, pot sa ia ap?,ce pot sa fac?,eu sunt de buna credinta sa imi platesc datoria fata de eidar ei nu sunt deacord si refuza total propunerea mea, pot sa ii actionezin justitie casa nu pierd ap,va multumesc si astept un raspuns pe adresa de mail ilvimsiduros@gmail.com
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:39, 8 Februarie 2012
Domnule,

Uitati-va atent pe contract. Nu este un imprumut gratuit, la cei 20000 lei se adauga dobanda. Cat e dobanda pe an? Sunt sigur ca banca v-a comunicat ce dobanda va trebui sa platiti.

Nu mi se pare nimic in neregula in situatia dumneavoastra.

In plus, spuneti ca v-au acordat doua rescadentari. Nu cred ca mai exista alta banca care sa va dea atatea sanse sa va platiti creditul.
Nu, nu sunteti de buna credinta daca aruncati cu noroi intr-o institutie care v-a ajutat cat a putut de mult.

Banca imprumuta bani de la persoane fizice si juridice ce constituie depozite. Ce sa le spuna banca acelor oameni care vin sa isi ceara inapoi banii? Ca dumneavoastra nu va platiti creditul?

Singura solutie ptr dumneavoastra ar fi sa va imprumutati in alta parte si sa platiti intregul credit restant si celelalte dobanzi si penalitati sau sa va vindeti singur imobilul in asa fel incat sa obtineti un pret suficient de bun ca sa va luati un apartament mai mic. E o solutie de bun simt.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
ContSters214341, utilizator
Raspunsul la intrebarea daca va pot executa apartamentul este da.
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema in legatura cu o institutie financiara nonbancara!!!!!! alina1985 alina1985 Buna, ma numescAlina si am o mica nelamurire in legatura cu produsul unei institutii financare nonbancare.E vorba de un card de credit,care lam primit cadou si ... (vezi toată discuția)
Credit persoana juridica- rescadentare Lilicaa Lilicaa buna ziua, Am un sold ramas la credit de 13.200 lei ron, de la o banca , pe persoana juridica, garantat cu gaj fara deposedare (o masina cu val. de ... (vezi toată discuția)
Datorie catre banca ,,eos vasilee vasilee as vrea s intreb daca revuz cetacenia Romana si voi lua alta ca si strain mai poate sami faca ceva cei de la eos am auzit ca si datoria se va sterge nu vor mai ... (vezi toată discuția)