avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere sediu secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere sediu secundar

Buna ziua,

Aveti idee cat costa radierea unui sediu secundar si deschiderea unui SRL fara a apela la serviciile unui avocat?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 19:22, 8 Februarie 2012
eu am platit la avocat 350ron deci daca mergeti singur poate la jumate deci ptr radiere sediu secundar iar srl pana in 400 ron taxe
Stiti cam cat dureaza procedura de radiere a sediului secundar la ONRC?
Se mai contorizeaza cuvintele den Decizia/Hotararea asociatului/asociatilor? Daca da, unde pot vedea cum se face?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
Cristina Vasile, utilizator
sediul se radiaza i 5 zile iar hatararea o gasiti pe net semnati si depuneti
In cate exemplare se face decizia/hotararea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neradierea sediu secundar fcostea fcostea Buna seara, Puteti sa ma ajutati cu un raspuns la fiecare dintre urmat. intrebari?: 1.Care sunt consecintele omiterii de notificare la ORC a radierii ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt declaratiile(model) care trebuiesc depuse la ONRC pentru infiintarea unui SRL tinand cont ca activitatea se va ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale, recodificare, schimbare sediu rocs rocs as vrea un sfat in legatura cu urmatoarea situatie; am o cesiune firma, se schimba doar actionariatul, sediul si as vrea sa fac si recodificarea ob de ... (vezi toată discuția)