Locuiesc la casa, singura cu 2 copii mici. De ieri a inceput sa se scurga apa in bucatarie datorita topirii zapezii (diferenta de temperatura dintre mediul exterior si interior). Problema este ca nu pot singura sa dau zapada de pe acoperis , este inalt, nici macar sa am acces in spatele casei unde mi-ar fi mai aproape datorita unor lucrari de constructie ale unui vecin, abandonate de cand a inceput sa ninga. Pot suna la 112 sa ma ajute cineva sa dau zapada de pe acoperisul casei? Sunt disperata, mi-e sa nu mi se prabuseasca plafonul!
Sunati-i fara teama, sigur va vor ajuta .La urma urmei sunt solicitati uneori si sa coboare o pisica din pom.Daca ei dau curs unor astfel de solicitari( si bine fac) , cu atat mai mult va vor ajuta pe dvs.
I-am sunat...Mi-au zis ca au alte prioritati....Cica sa ma descurc cu vecinii..Care? Toti sunt in varsta, trecuti de 80 de ani...Iar la oras, "vecinii' nu se prea inghesuie...Asta e...am si ploaie si zapada...ambele in casa ...:(((((((((((
Hmm.Se pare ca i-am supraestimat.Mai incercati sa sunati si la Inspecttoratul pentru situatii de urgenta, parca e in cadrul prefecturii :console:
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
112?
mihasim
Locuiesc la casa, singura cu 2 copii mici. De ieri a inceput sa se scurga apa in bucatarie datorita topirii zapezii (diferenta de temperatura dintre mediul ... (vezi toată discuția)
Administrator/politie
nini02
Am o problema: odata cu topirea zapezii de pe terasa blocului, a inceput sa imi ploua in casa (stau la ultimul nivel, iar terasa nu a fost reparata), asa ca ... (vezi toată discuția)