avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... 112?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

112?

Locuiesc la casa, singura cu 2 copii mici. De ieri a inceput sa se scurga apa in bucatarie datorita topirii zapezii (diferenta de temperatura dintre mediul exterior si interior). Problema este ca nu pot singura sa dau zapada de pe acoperis , este inalt, nici macar sa am acces in spatele casei unde mi-ar fi mai aproape datorita unor lucrari de constructie ale unui vecin, abandonate de cand a inceput sa ninga. Pot suna la 112 sa ma ajute cineva sa dau zapada de pe acoperisul casei? Sunt disperata, mi-e sa nu mi se prabuseasca plafonul!

Cel mai recent răspuns: mihasim , utilizator 08:50, 8 Februarie 2012
Da, puteti suna la 112 si vor veni pompierii sa va ajute. Am auzit o asemenea recomandare la stirile tv. Incercati!
Multumesc!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

112 - pot suna pentru ajutor la indepartarea zapezii? mihasim mihasim Locuiesc la casa, singura cu 2 copii mici. De ieri a inceput sa se scurga apa in bucatarie datorita topirii zapezii (diferenta de temperatura dintre mediul ... (vezi toată discuția)
Administrator/politie nini02 nini02 Am o problema: odata cu topirea zapezii de pe terasa blocului, a inceput sa imi ploua in casa (stau la ultimul nivel, iar terasa nu a fost reparata), asa ca ... (vezi toată discuția)
Zapada terasa bloc - cine trebuie sa o curete? udau_1966 udau_1966 cine trebuie sa dea zapada de pe terasa blocului?propietarii,femeile de serviciu,sau cine? (vezi toată discuția)