avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Activitati juridice 6910
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Activitati juridice 6910

Buna ziua,

Legat de acest controversat subiect am urmatoarele nelamuriri : Daca eu cumpar o societate cu acest obiect de activitate (pt ca nu pot infiinta dupa cum se stie ) si angajez un jurist (sau mai multi), pot desfasura activitatea in mod legal ? Respectiv pot incheia contracte cu societati comerciale pe care sa le reprezint ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 13:08, 8 Februarie 2012
Daca eu cumpar o societate cu acest obiect de activitate (pt ca nu pot infiinta dupa cum se stie ) si angajez un jurist (sau mai multi), pot desfasura activitatea in mod legal ?

Nu.

Codul 6910 este interzis prin Legea 51/1995, Legea 36/1995 si Legea 188/2000.

Vezi: [ link extern ]

Va sfatuiesc sa nici nu cumparati societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta juridica - in calitate de persoana fizica autorizata monicaariton monicaariton Buna ziua, Am o intrebare. O persoana fizica autorizata poate oferi consultanta juridica pentru persoane juridice sau fizice?Bineinteles, daca este absolvent ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6910 activitati juridice apleshca apleshca Buna ziua tuturor! Am o societate (S.R.L.) nu sunt jurist de profesie, ce trebuie sa fac si ce acte trebuie sa prezint la Registrul Comertului ca sa introduc ... (vezi toată discuția)
Infintare pfa consilier juridic anoymus_89 anoymus_89 buna ziua! indeplinesc functia de consilier juridic de 3 ani, intrebarea este daca as putea sa imi infiintez un pfa ca si consilier pentru a putea continua sa ... (vezi toată discuția)