avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce tip de forma juridica recomandati pt.tarabe in piata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce tip de forma juridica recomandati pt.tarabe in piata

Buna ziua,

as dori sa inchiriez pe perioada verii niste tarabe in piata,impreuna cu o colega.Ce forma juridica a firmei recomandati:PFA,II.SRL ?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: 2copii , utilizator 14:08, 8 Februarie 2012
Deoarece doriti sa constituiti o forma de asociere cu o colega, cred ca este mult mai bine daca se face o SRL.

Intreprinderea familiala nu se poate constitui , deoarece aceasta este constituita din 2 sau mai multi membri ai unei familii.

Intreprinderea individuala - titular poate fi o persoana fizica si nu mai multe .
va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala ContSters63174 ContSters63174 Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este necesara incheierea de autentificare la acordul de constituire al intreprinderii familiale. (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala plummy plummy Buna ziua. Am o persoana care a detinut autorizatie de taxi ca PFA, iar in prezent doreste asocierea cu tatal sau in cadrul unei intreprinderi familiale. Am ... (vezi toată discuția)