avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Executare silita
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Executare silita

Buna ziua!

Am datorii la stat de 13.000 de lei, firma este suspendata. Nu am case, nu am masini, nu am nimic. Pot scapa cumva de ele? Daca nu, mi se poate intampla vreodata ceva, nu stiu... penal,legal,etc? Intrebare directa, raspuns direct. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 18:12, 8 Februarie 2012
Se va trece la executare silita.Dar daca nu aveti bunuri mobile sau imobile in propietate,se vor margini la a va urmari pe viitor.Penal nu aveti cum sa raspundeti.
andymaurul a scris:

Se va trece la executare silita.Dar daca nu aveti bunuri mobile sau imobile in propietate,se vor margini la a va urmari pe viitor.Penal nu aveti cum sa raspundeti.

Multumesc pentru raspuns! Insa, vreau sa fiu lamurita pe deplin. In timp vor crese, stiu asta, dar cum vom putea scapa vreodata? Exista vreo "chichita" legala? Multumesc!
Exista,dar daca as scrie aici,in mod cert imi voi atrage oprobiul public.
andymaurul a scris:

Exista,dar daca as scrie aici,in mod cert imi voi atrage oprobiul public.

Da, inteleg situatia. Sa inteleg ca un avocat ne-ar putea ajuta?
In mod cert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii...si iar datorii andrei_24 andrei_24 buna seara..am si eu o nelamurire.am imprumutat unei persoane o suma de bani si am facut un contract la notar pe care scrie ca in caz ca nu primesc banii pana ... (vezi toată discuția)
Executare silita tomamarin tomamarin Va rog mult sa ma sfatuiti ce pot sa fac! Am facut un contract de imprumut pe 3700 de euro in care se specifica ca garantie bunurile mobile si imobile, ... (vezi toată discuția)
Situatia unei rude aflate in stare de iresponsabilitate bervant bervant Va rog sa ma ajutati sa clarific situatia urmatoare: Cumnata mea a suferit un atac cerebral si se afla internata in spital la neurologie cu sanse minime de ... (vezi toată discuția)