avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Daca debitorul se afla in insolventa, raspunderea pentru debit revine garantului? Sau plata debitului se amana pana la iesirea din insolventa a debitorului?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:06, 9 Februarie 2012
puteti executa silit garantul daca debitorul se afla in insolventa. Iar garantul isi poate recupera sumele platite de la debitorul principal, ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi executat un administrator de catre banca? beatrice3108 beatrice3108 spuneti-mi ,va rog,cat de legala este actiunea unei banci de a executa administratorul unei firme in vederea recuperarii unui credit contractat de societatea ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi cu ipoteca vianora vianora AM luat un credit de nevoi cu ipoteca .Ipoteca a fos pusa pe unul din apartamentele mamei mele( ea fiind garant) in caz de neplata creditului din moive de ... (vezi toată discuția)
Executare silita acirolf acirolf Am detinut calitatea de asociat si administrator impreuna cu alte 4 persoane intr-o firma care a intrat in insolventa si ulterior in faliment(2010).Firma a ... (vezi toată discuția)