avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nepotul meu s-a nascut in Spania, poate beneficia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nepotul meu s-a nascut in Spania, poate beneficia de alocatie in Romania?

Nu-mi spune-ti va rog , nepotul meu s-a nascut in Spania si nu stiu daca are dreptul la alocatie pentru copii in Romania? La Primarie zice ca daca nu are domiciliu stabil in Romania nu vor proba dosarul.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:16, 8 Februarie 2012
Nu are dreptul la alocatie din România. Va primi toate drepturile de care are dreptul in Spania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie sorayaedi sorayaedi Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns,daca se poate!Am doi copii,de 7 ani,respectiv 5 ani.In perioada 2003-2009 am lociut in Spania,drept urmare,copiii ... (vezi toată discuția)
Alocație bebe român, născut in spania (refuzată în românia) marr marr Gemenii mi s-au născut in Spania in ianuarie 2014. În iunie 2014 am fost să depun actele pentru alocație în România şi mi s-a spus că nu are rost, ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil roman nascut in spania MariaDr MariaDr Copilul nascut in Spania din parinti romani cu resedinta in Spania poate primi alocatie de stat in Romania? De fapt, dosarul s-a depus in Romania, dar a fost ... (vezi toată discuția)