avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire contract perioada determinata

Un CIM incheiat pe perioada determinata de 6 luni se poate prelungi prin act aditional cu inca 6 luni sau trebuie incheiat un nou contract pe perioada determinata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 8 Februarie 2012
Da, se poate prelungi prin act aditional durata acestuia ....

Art.82 alin.3 C.mun. : Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de munca nedeterminata 1ecaterina1 1ecaterina1 De cate ori are voie angajatorul sa te tina in perioada determinata de 6 luni. ? Iti face un contract pe perioada determinata de 6 luni dupa ce trec cele 6 ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata cosminmc cosminmc Buna ziua, Pentru un salariat cu CIM pe perioada determinata se pot incheia acte aditionale de prelungire? Actul aditional se considera contract ... (vezi toată discuția)
Cate cate acte aditionale se pot incheia la un cim? Maya82 Maya82 Buna ziua! Am 4 acte aditionale incheiate la CIM-ul initial, toate pentru prelungirea duratei. Am inceput cu CIM-ul de 3 luni, act aditional de 12 luni, apoi ... (vezi toată discuția)