avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Firma de curierat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Firma de curierat

Buna seara, as dori sa stiu daca pentru a functiona ca si firma de curierat local este obligatorie infiintarea de SRL sau merge si ca I.I.

Sunt ceva reglementari aparte pentru acest domeniu?
Cel mai recent răspuns: BobyGogo , utilizator 10:39, 11 Februarie 2012
Sunt legale ambele.
daca mai am un I.I. pentru o alta activitate cum pot face sa fac si aceasta activitate?
Pe acel II veti adauga si aceasta activitate la ONRC,ca activitate secundara.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
andymaurul, utilizator
eu stiam ca un I.I. nu poate functiona decat pe un cod CAEN. se pot adauga activitati secundare?
Sigur ca se pot adauga, daca desigur indepliniti si conditiile pentru acestea.Nu stiu de unde s-a nascut aceasta idee cum ca PFA II sau IF nu pot avea decat un singur CAEN, subiectul apare foarte des in discutii...! Singura referire legata cumva de acest aspect, o constituie imposibilitatea de a detine simultan mai multe certificate de inregistrare...adica este permis ori PFA ori II ori membru IF.( art.14.1 OG 44)
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
mayer, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrare simultana pfa si Îf CPB171 CPB171 Avand în vedere prevederile art. 28, al.(2) din OUG 44/2008, va rog sa-mi confirmati sau nu daca o persoana inregistrata ca PFA cu un anumit cod CAEN, ca ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Amanare inscriere pfa primita de la onrc online fanicate fanicate Buna ziua, doresc sa imi infiintez un PFA cu codul caen principal 6201 si coduri activitati secundare 6311, 7420 si 4791 si este a 2 oara cand onrc imi da ... (vezi toată discuția)