avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Amanare inscriere PFA primita de la ONRC online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Amanare inscriere PFA primita de la ONRC online

Buna ziua, doresc sa imi infiintez un PFA cu codul caen principal 6201 si coduri activitati secundare 6311, 7420 si 4791 si este a 2 oara cand onrc imi da amanare de fiecare data cu alte motive. Acesta este ultima pe care am primit-o " -*-cf Legii 265/2022Articolul 121(1) Autorizarea funcționării se realizează prin înregistrarea în registrul comerțului a declarației-tip pe propria răspundere și a datelor aferente, prin care solicitantul își asumă responsabilitatea cu privire la legalitatea desfășurării TUTUROR activităților declarate în obiectul de activitate și a îndeplinirii condițiilor prevăzute de lege pentru desfășurarea acestora, la sediul social/profesional, la sediile secundare sau, după caz, în afara acestora. Se vor rectifica corespunzator inscrisurile, cf. noii legislatii incidente in materia societatilor, urmand sa existe identitate intre toate obiectele existente pe societate si cele a caror autorizare se solicita. Se vor elimina din obiectul secundar activitatile/codurile CAEN neautorizate -*cf OUG nr. 44 din 16 aprilie 2008 , Art. 8: (1) se va depune dovada care atestă dreptul de folosință al PFA asupra sediului profesional ."


Mentionez ca am trimis dovada de proprotate pentru sediu si anume certificat de mostenitor, am completat declaratie-tip pe proprie raspundere conform cu cererea in care am trecut aceleasi coduri caen adica 6201 la activitate principala si restul la activitate secundara. Nu stiu ce anume mai cer aici poate ma poate ajuta cineva mai pe intelesul meu.

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 4 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:59, 14 August 2023
Nu este nimeni care ar putea sa ma ajute? Multumesc!
sa-mi incerc norocul: certificatul de mostenitor este intabulat? pentru simplificare, insa, ONRC are serviciu de asistenta
Ultima modificare: Luni, 14 August 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen legea 265/2022 onrc. Nata88 Nata88 Buna ziua! As fi foarte recunoscatoare pentru cei care ma pot ajuta cu un raspuns.. Incerc la ONRC sa elimin din ACTUL Constitutiv anumite activitati ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen pfa cristivstan cristivstan Buna ziua. Sunt PFA, cod CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si as vrea sa mai adaug ca activitati secundare ... (vezi toată discuția)
Necesitatea schimbarii codului caen pentru activitate secundara Gigel Vieru Gigel Vieru Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca am un srl cu un cod caen 6311- Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe - activitate ... (vezi toată discuția)