avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale necesitatea schimbarii codului caen pentru activitate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

necesitatea schimbarii codului caen pentru activitate secundara

Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca am un srl cu un cod caen 6311- Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe - activitate principala. Trebuie sa schimb codul caen daca vreau sa desfasor si activitati de comert cu amanuntul, stiut fiind faptul ca la activitati secundare sunt inscrise toate celelate coduri caen?
Cel mai recent răspuns: C_CRISTINA , utilizator 20:37, 4 Martie 2009
trebuie sa va autorizati pe activitatile secundare - comert cu amanuntul la sediu cu activitate sau la punct de lucru. Nu conteaza care este activitatea principala , dvs. puteti desfasura orice activitate din obiectul secundar de activitate atat timp cat este autorizata aceasta activitate.(initial la ORc)
Corect, in actul constitutiv puteti sa aveti tot Codul CAEN trecut, insa inainte de desfasurarea efectiva a unei activitati, fie ea secundara sau principala, trebuie sa depuneti la ORC o declaratie pe proprie raspundere prin care autorizati activitatea/activitatile respective. Anumite activitati presupun si o autorizare ulterioara la Directia de Sanatate, Mediu etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen palada.elena palada.elena Buna ziua, Firma la care sunt asociata are cod CAEN 6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe Dorim sa incheiem contracte si ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru infintarea unui srl cu activitatea video chat? Ana77g6g Ana77g6g Bună ziua, îmi trebuie unul sau mai multe coduri CAEN pentru infintarea unui SRL cu activitatea video chat ? Și dacă da, care sunt acelea? Mulțumesc, o zi ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen pfa cristivstan cristivstan Buna ziua. Sunt PFA, cod CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si as vrea sa mai adaug ca activitati secundare ... (vezi toată discuția)