avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... drepturi in ue
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

drepturi in ue

buna seara,cum poate beneficia un pensionar roman stabilit in spania de seguro social?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 9 Februarie 2012
„Seguro social” presupun ca este securitate sociala?

Pensionarul român beneficiaza de aceleasi drepturi de securitate sociala ca si cetateanul spaniol. Trebuie ca cetateanul roman sa isi transfere pensia catre Institutul de securitate sociala din Spania care.
asigurare sociala,intrebarea este ce trebuie sa fac,si cum!am sa merg sa intreb aici,problema este ca sunt grei de cap astia pe aici!!sau sunt satuli de noi mai bine zis!:D
Despre Sistemul Asigurarilor Sociale din Spania gasiti aici detalii
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj ue ionut214 ionut214 Am si eu o rugaminte la cine e in masura sa ma ajute cu o informatie.Se poate beneficia de indemnizatie de somaj in Spania daca cel care o solicita a ... (vezi toată discuția)
Alocatie comunitara negru daniel negru daniel buna am urmatorul caz : mama romanca, tatal spaniol si 2 copii nascuti in spania , locuiesc cu toti in spania intrebare , pot beneficia copii de alocatie ... (vezi toată discuția)
Cetatenie dubla (romana si spaniola) anisoarab anisoarab Femeie,cetatean roman,casatorita in spania cu sot spaniol,cetatean spaniol Daca solocita cetatenie spaniola,trebuie sa renunte la cetatenia romana? Multumesc! (vezi toată discuția)