Buna ziua,
Am si eu o nelamurire...
De o perioada am inceput sa ma ocup cu sisteme de supraveghere si alarme;am montat alarme/supraveghere video pe la prieteni, cunostinte acasa dar... si acum vine problema cea mare : Am auzit intamplator ca as avea nevoie de autorizatii/cursuri de pregatire/ si altele...(sper sa nu fie vreo problema cu ceea ce am montat pana acum)
Ma poate lamuri si pe mine cineva ? Vreau ca totul sa fie cat se poate de legal(ma gandesc in viitorul apropiat sa-mi deschid o firma care se ocupa cu asa ceva )
Multumesc anticipat !!!
PS.Va rog sa-mi scuzati ortografia si locul postarii pe forum(sunt nou aici si nu prea stiu regulile casei :) )
Buna seara,
Eu si sotul meu avem un SRL care se ocupa si cu instalarea de camere video la PF si SRL-uri. Am aflat insa de curand ca trebuie sa obtinem o serie de licente, avizari pentru acest obiect de activitate..
Va rog sa ma ajutati in clarificarea urmatoarelor 3 aspecte:
-daca instalam doar camere de supraveghere video, se mai considera ansamblu? Mai am nevoie de certificari/avizari si care ar fi acestea?
-sotul meu este inginer automatist a terminat Politehnica. Mai este cazul atunci sa faca nu stiu ce cursuri de specializare in vederea obtinerii licentei/autorizarilor etc? Daca, da, care sunt acestea..
-in ce caz este necesar avizul politiei asupra proiectului? Din ce am citit pe net/lege, am inteles ca ar fi necesar pt institutii de interes public(gradinite, scoli, banci etc..)
Multumesc