avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie si calificare pentru a monta sisteme de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie si calificare pentru a monta sisteme de supraveghere?

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire...
De o perioada am inceput sa ma ocup cu sisteme de supraveghere si alarme;am montat alarme/supraveghere video pe la prieteni, cunostinte acasa dar... si acum vine problema cea mare : Am auzit intamplator ca as avea nevoie de autorizatii/cursuri de pregatire/ si altele...(sper sa nu fie vreo problema cu ceea ce am montat pana acum)

Ma poate lamuri si pe mine cineva ? Vreau ca totul sa fie cat se poate de legal(ma gandesc in viitorul apropiat sa-mi deschid o firma care se ocupa cu asa ceva )

Multumesc anticipat !!!

PS.Va rog sa-mi scuzati ortografia si locul postarii pe forum(sunt nou aici si nu prea stiu regulile casei :) )
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
alexfrinc90, utilizator
Cel mai recent răspuns: annnacristina , utilizator 23:24, 19 Octombrie 2012
Buna seara,
Eu si sotul meu avem un SRL care se ocupa si cu instalarea de camere video la PF si SRL-uri. Am aflat insa de curand ca trebuie sa obtinem o serie de licente, avizari pentru acest obiect de activitate..
Va rog sa ma ajutati in clarificarea urmatoarelor 3 aspecte:
-daca instalam doar camere de supraveghere video, se mai considera ansamblu? Mai am nevoie de certificari/avizari si care ar fi acestea?
-sotul meu este inginer automatist a terminat Politehnica. Mai este cazul atunci sa faca nu stiu ce cursuri de specializare in vederea obtinerii licentei/autorizarilor etc? Daca, da, care sunt acestea..
-in ce caz este necesar avizul politiei asupra proiectului? Din ce am citit pe net/lege, am inteles ca ar fi necesar pt institutii de interes public(gradinite, scoli, banci etc..)
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie montare sisteme de supraveghere sorindx sorindx Buna ziua, M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere. Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie instalare sisteme supraveghere nastase.cris nastase.cris As dori sa stiu daca pot sa obtin autorizatie de instalare/intretinere sisteme de supraveghere video, fiind persoaneca fizica autorizata (PFA). Am absolvit ... (vezi toată discuția)
Montare sistem supraveghere video c60411495 c60411495 Buna ziua, Am fost contactat de catre o farmacie sa ii montez un sistem de supraevghere video. (Societatea mea se ocupa cu vanzarea de produse IT, Software, ... (vezi toată discuția)