avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... redactare hotarare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

redactare hotarare

Buna ziua! Aveti idee cat dureaza redactarea unei hotarari la o ordonanta presidentiala ? Am facut recurs si am castigat iar de 36 de zile tot astept redactarea hotararii . Ce trebuie facut sa urgentez aceasta redactare? Cu multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 18:53, 9 Februarie 2012
De regula, deciziile din recursul civil nu se comunica partilor! In acest caz nu va ramane decat sa va deplasati la instanta fondului(judecatorie) si sa solicitati o copie de pe decizia respectiva.
Redactarea deciziei pronuntate in recurs se face in termen de cel mult 48 de ore de la pronuntare.
Hotararile irevocabile nu se comunica, prin urmare formulati o cerere adresata presedintelui instantei prin care solicitati o copie xerox a acesteia.
Daca decizia nu este inca redactata ( acest lucru il aflati de la arhiva instantei respective ) desi ma indoiesc ca n-ar fi, formulati o cerere adresata presedintelui instantei prin care solicitati urgentarea redactarii hotararii.
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp mai trebuie sa astept pt ca judecatorul sa dea motivatiile deciziei luate? okdaniok okdaniok La un proces civil,Curtea de apel a dat decizia civilă in data de 07.10.2012. Intrebarea mea este: cat timp mai trebuie sa astept pt. ca judecatorul sa dea ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca fany74 fany74 Am fost judecat anul trecut in martie si nu am primit nici in ziua de azi hotararea .Ce trebuie sa fac si unde trebuie sa merg sa intru in posesia ei? (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca - cum se poate intra in posesia ei? adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Domnilor,am avut un proces(recurs) pe data de 10 noiembrie anul curent si nici pana la aceasta data nu am intrat in posesia hotararii ... (vezi toată discuția)