Sunt administratora la o asociatie de proprietari din Constanta. Sunt angajata cu conventie civila,avand functia de baza la o alta societate, dar de curand am auzit un alt administrator ca a fost amendat de ITM deoarece are conventie si nu CIM. Am inteles ca din ce am citit pe forum ca trebuie obligatoriu CIM. Eu de un an de zile nu mai fac parte din asociatie, deoarece m-am mutat. Tinand cont de faptul ca nu mai fac parte din cadrul asociatiei nu exista vreo portita sa scap de acest CIM? Proprietarii spun ca sunt prea multe dari de platit.
Va multumesc anticipat!
Nu are legatura administratorul cu calitatea de proprietar/ membru in asociatie.
Singura portita, ar fi sa va faceti PFA si vazut acolo ce dari aveti de platit, astfel incat NET-ul sa ramana relativ cel negociat.
Altfel, conform legislatiei va trebuie CIM.
Este si in interesul Dvs. ca angajat sa beneficiati de toate avantajele CIM-ului.
Cat de mare este asociatia? ce net aveti? cat creste cheltuiala salariala de la CC la CIM?
Asociatia are 4 scari cu un total de 76 apartamente. Salariu net de 500 lei. Cheltuiala creste cu 186 lei. Dar pe langa mine mai e si femeia de serviciu pentru care cheltuiala creste cu 113 lei.
Apartamentele sunt egale. Sunt niste oameni extrem de dificili. Majoritatea sunt pensionari si cu conceptii invechite. Orice modificare trebuie adusa, indiferent ca e vorba de marire pret apa, sau modificari contracte etc. pentru ei nu inseamna altceva decat FURT. Atata stiu sa spuna, ca sunt furati.