avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calcularea costurilor de intretinere in cazul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calcularea costurilor de intretinere in cazul debransarii

as dorii sa va prezint urmatoare situatie: m-am debransat de la sistemul public de incalzire, alegand varianta centralelor termice de apartament in urma cu aproximativ 2 ani, perioada in care pe listele de plata a intretinerii am fost incarcat cu sume fara a se tine cont de faptul ca nu mai consumam nici caldura nici apa calda, motivatia fiind ca nu a fost instiintara asociatia, desii se stia situatia mea. este legal sa fiu pus sa platesc ceva ce nu am consumat, avand facturile personale de gaze pe care le-am achitat? multumesc!

Cel mai recent răspuns: radulescuramona , utilizator 10:40, 13 Februarie 2012
Daca v-ati debransat legal,cu acordul furnizorului si al asociatiei,nu platiti caldura decat pentru tevile din apartament si pentru spatiile comune,dar din cate se pare nu aveti aceste acorduri.Trebuie sa intrati in legalitate.
Am un caz in bloc care nu este debransat legal, si totusi nu mai plateste caldura decat un anume procent ( tevile din apartament) . Deci nu cred ca reprezinta o conditie debransarea legala sau ilegala? Ce parere aveti ?
debransarea s-a facut legal, cu acordul furnizorului, proiecte, numai ca nu am dovada ca am instiintat asociatia.
In Bucuresti furnizorul de energie termica,dupa ce-si da acordul,te pune sa ceri si acordul asociatiei si a vecinilor direct afectati,apoi va debranseaza,intocmeste un proces verbal de debransare pe care il aduceti la asociatie.
corect ce spuneti, numai ca nu am dovada ca am predat procesul verbal si asociatia nu mai recunoaste

Alte discuții în legătură

Plata pierderilor de caldura atomis atomis Eu m-am debransat de la caldura, de vreo 2 ierni, si am tot platit nu stiu ce pierderi de caldura, ba pe scara, ba din apartament, dar tin sa sublinie ca pe ... (vezi toată discuția)
Problema administrator / radet marian200089 marian200089 Buna ziua, In august 2015 am cumparat un apartament prin programul prima casa. Una din facilitati era centrala termica deja montata ( cam de 10 ani). Pana ... (vezi toată discuția)
Debransarea de la sistemul centralizat cet conu1973 conu1973 Buna ziua ! Am o mare problema, am inceput demersurile pentru debransare si montarea unei centrale de apartament. Am solicitat sectiei de termoficare ... (vezi toată discuția)