avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calcularea costurilor de intretinere in cazul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calcularea costurilor de intretinere in cazul debransarii

as dorii sa va prezint urmatoare situatie: m-am debransat de la sistemul public de incalzire, alegand varianta centralelor termice de apartament in urma cu aproximativ 2 ani, perioada in care pe listele de plata a intretinerii am fost incarcat cu sume fara a se tine cont de faptul ca nu mai consumam nici caldura nici apa calda, motivatia fiind ca nu a fost instiintara asociatia, desii se stia situatia mea. este legal sa fiu pus sa platesc ceva ce nu am consumat, avand facturile personale de gaze pe care le-am achitat? multumesc!

Cel mai recent răspuns: radulescuramona , utilizator 10:40, 13 Februarie 2012
nu stiu ce anume nu ati inteles din ceea ce am scris , iar daca vi se pare greu de inteles ca nu exista comunicare cu asociatia va pot da datele de contact sa incercarti dumneavoastra si astept sa-mi spuneti si parerea dumneavostra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pierderilor de caldura atomis atomis Eu m-am debransat de la caldura, de vreo 2 ierni, si am tot platit nu stiu ce pierderi de caldura, ba pe scara, ba din apartament, dar tin sa sublinie ca pe ... (vezi toată discuția)
Problema administrator / radet marian200089 marian200089 Buna ziua, In august 2015 am cumparat un apartament prin programul prima casa. Una din facilitati era centrala termica deja montata ( cam de 10 ani). Pana ... (vezi toată discuția)
Debransarea de la sistemul centralizat cet conu1973 conu1973 Buna ziua ! Am o mare problema, am inceput demersurile pentru debransare si montarea unei centrale de apartament. Am solicitat sectiei de termoficare ... (vezi toată discuția)