avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionare anticipata

Buna seara,
Exista posibilitatea de pensionare anticipata pentru o persoana de sex feminin care are virsta de 54 ani si 5 luni si o vechime in munca de peste 30 ani ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 8 Noiembrie 2008
va multumim pentru informatii

sotia mea are 54 de ani si 28 de ani vechime in munca neintrerupt
cind se poate pensiona anticipat //
are si studii superioare
multe multumiri
Intrati pe www.pensiiprahova.ro, completati datele cere vi se cer si primiti imediat raspuns.
MOLNAR MARCEL a scris:

va multumim pentru informatii

sotia mea are 54 de ani si 28 de ani vechime in munca neintrerupt
cind se poate pensiona anticipat //
are si studii superioare
multe multumiri

poate beneficia de pensie pentru limita de varsta incepand cu anul 2013, respectiv la implinirea varstei de 59 ani si 8 luni ...

Nu poate beneficia de pensie anticipata sau de pensie anticipata partiala, intrucat nu a realizat stagiul complet de cotizare cerut de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie Chitu Elisabeta Chitu Elisabeta O doamna nascuta in apr.1954,30 de ani vechime,am nascut 3 copii.Cand poate iesi la pensie anticipata.Multumesc (vezi toată discuția)
Pensie anticipata divka divka Am o matusa care este nascuta 25 iulie 1954 si are carte de munca din 1974.Poate iesi la pensie anticipata...mai exista lege cu pensionarea anticipata? Exista ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata ardeleanvali ardeleanvali Sunt nascuta in 4 decembrie 1954 si am 30 de ani si 6 luni vechime in munca.Am citit pe forum ca la 27 de ani de munca stagiu si 53 de ani si 6 luni varsta se ... (vezi toată discuția)