avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Patroana, m-a pacalit ! Am semnat ca primarul !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Patroana, m-a pacalit ! Am semnat ca primarul !

Dupa ce m-am angajat cu acte in regula,.Patroana a venit in timpul programului la locul de munca. Si nea comunicat ca trebuie sa semnam rapid protectia muncii. Intre documentele de protectia muncii patroana a strecurat si --- DEMISIILE IN ALB --- habar nu am ce insemna aceasta. Grabindune sub pretextul ca vine control de la I.T.M. eu cit si alti colegi am semnat.Protectia muncii dar si cemisiile in alb. Acum 3 saptamani nea anuntat ca este ultima zii de munca.Ne-a dat afara. Dar nici salariile nu ni lea dat.Acum ne tot amana zicindune ca nu are bani. IMI ESTE FRICA CA ATUNCI CAND AM SEMNAT CINE STIE CE ALTE MAGARII A FACUT. Ieri iam dat tel pentru bani restante salariu.Mi-a spus sa fac ce vreau ca ea este ecoperita.
Ce mai pot face. Colegii mei care au ramas in continuare habar nu au .Caci am fost dati afara numai 3 persoane si alte 3 au ramas. Ce sai fac legal acestui om parsiv si bandit ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:56, 9 Februarie 2012
1. Puteti contesta in instanta decizia de incetare a raportului de munca, în cazul în care consimţământul dvs a fost viciat prin eroare, dol sau violenţă sau în cazul în care pretindeți că demisia a fost provocată de angajator.

2. Pentr neplata salariilor va puteti adresa instantei de judecata si/sau ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in alb kamytza01 kamytza01 buna seara, va rog sa imi spuneti si mie ce as avea de facut in urmatoarea situatie in care ma aflu si daca este legal ceea ce se intampla. de un an eu si ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre decizia primita de la angajator ContSters205948 ContSters205948 MI-AM depus demisia si angajatorul mia dat fisa de lichidare si DECIZIA in care angajatorul mia dat-o scrie DEMISIE art 79 alin 7 a ramas sa imi dea salariul ... (vezi toată discuția)
"demisie in alb" usersl usersl In urma cu doua luni m-am angajat la un ABC care are un patron mai mult decat precaut. Mi-a spus sa semnez o cerere de demisie ,,pentru orice eventualitate\". ... (vezi toată discuția)