Cum trebuie sa procedez pentru ca pe o sentinta sa mi se treaca " definitiva si irevocabila" - sentinta indeplinind toate conditiile in acest sens .
Va multumesc mult
daca este o sentinta pronuntata intr-un litigiu intre profesionisti (fost comercial) mergeti la arhiva instantei sa va legalizeze sentinta.
ptr restul, cereti investirea cu formula executorie.
Mergeti la instanta ca s-a pronuntat pe fondul cauzei, dosarul se afla in arhiva ei.
Am sa va explic ce mi se solicita.
Intr-adevar este un litigiu comercial. Am ajuns in faza de executare. Executorul a investit sentinta civila cu formula executorie. Gestionarul contului partii adverse - Trezoreria - nu pune in aplicare aceasta sentinta pt ca, pe prima sentinta nu s-a specificat ca este definitiva.
Rugamintea mea este sa ma ajutati cu un model de cerere pt a putea ajunge la aceasta formulare pe sentinta: definitiva si irevocabila.
daca a investit-o atunci trebuie sa scrie pe ea definitiva, asta inseamna investirea :)
verificati cu ochii dvs si daca nu scrie (o fi uitat grefierul) mergeti cu originalul la grefier sa va scrie cu pixul pe ea mentiunea "definitiva"