avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... COTIZATII LA PENSII
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

COTIZATII LA PENSII

CUM SE MAI PLATESC COTIZATIILE LA PENSIE ? DACA EU AM UN VENIT MAI MIC DECAT COTIZATIE ,ATUNCI DE UNDE MAMA NAIBI SA-L PLATESC ? AM O INTREPRINDERE INDIVIDUALA . IN CAZUL CA VIN CU SECHESTRU ,TREBUIE SA-I DAU IN JUDECATA SI SA ARAT CA NU AM DEUNDE SA PLATESC ,NU CA-I REA VOINTA . NU ?
Cel mai recent răspuns: poolmat , utilizator 10:16, 19 Februarie 2012
Daca nu realizati un venit anual de minim 4 salarii medii pe economie, nu sunteti obligat sa platiti contributia de asigurari sociale.
prin venit se intelege venitul brut ? nu profitul . nu ? ca eu am peste 30000 de lei venit ,
Venitul net, adica din venitul brut se scad cheltuielile.
ce fel de venit sa am ? net sau brut ? ca sa nu platesc la pensii . ca eu am de exempu 10.000 lei venit brut ,da cheltuielele sunt 9.500 . adica venitul net ar fi 500 de lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii sociale obligatorii ii , fara angajati Dl_Sandu Dl_Sandu Detin o Intreprindere Individuala, fara angajati, service calculatoare si telefoane. Functionez din 1 nov 2011. La sfarsitul anului 2011 am inregistrat ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala neplatitoare de tva alex1201 alex1201 Buna ziua, vreau sa pun un automat de cafea intr-o facultate. Ma gandesc sa ma fac intreprindere individuala neplatitoare de tva. Ce taxe voi datora statului? ... (vezi toată discuția)
Interzicerea retinerii cotizatiei pentru sindicat pe statul de plata...legal? arhontele arhontele 1.Are dreptul Ministerul sa intervina in raportul juridic dintre un angajat si angajator pentru a interzice retinerea cotizatiei sindicale? 2.Codul Fiscal nu ... (vezi toată discuția)