avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intrare radio in FM
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intrare radio in FM

Buna ziua,

Vreau sa stiu daca deschizandu-mi un PFA pot avea ca activitate un radio cu care doresc sa intru in FM.Am citit diverse pana acum ,am primit pareri ,insa as dori si parerea cuiva care se pricepe(si aici mereu am primit raspunsuri clare si de ajutor).
Mai exact ,ca sa intru cu radioul in FM ,o pot face cu un PFA sau imi trebuie un SRL?
Care ar fii pasii pe care trebuie sa ii urmez?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Lore
Cel mai recent răspuns: lore27 , utilizator 19:44, 9 Februarie 2012
consultaţi Decizia CNA nr. 488/29.04.2010 şi Anexa aferenta. Acolo gasiti tort ce aveti nevoie ptr obtinerea unei licente audiovizuale care este absolut necesara si prealabila intrarii in emise a unui radio.
nu uitati de banii ce trebuie achitati ptr drepturile de autor ale melodiilor ce le difuzati :)
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
Mihai Costache, Avocat
Va multumesc din suflet pentru raspuns.
Va doresc o seara minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tv online mds25 mds25 Buna seara. O televiziune online, care funcţionează în cadrul unui cotidian online, are nevoie de licenţă CNA? Avocat tv, a primit de curând licenţă ... (vezi toată discuția)
Dj la un radio pe internet. pot difuza melodii pe care le-am descarcat, gratuit, de pe net? broscuta21 broscuta21 Buna ziua, Am o foarte mare dilema legata de urmatoarea situatie: Doresc sa devin DJ la un post de radio pe internet, din pura pasiune...adica nu voi fi ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)