avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buletinul procedurilor de insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buletinul procedurilor de insolventa

Buna seara. Sunt persoana fizica si as vrea sa stiu cum pot obtine un numar din Buletinul Procedurilor de Insolventa ca sa pot verifica un tabel preliminar de creante? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: danielus , utilizator 10:48, 23 Februarie 2012
V-am trimis un msj privat, sa va uitati peste el.
Buna ziua! Aceeasi problema o am si eu, daca exista cineva care are deja abonament si imi poate downloada buletinele care ma intereseaza, ii multumesc anticipat! Contul gratuit nu permite acest lucru, iar abonament nu as face, am pierdut deja o gramada de bani cu o agentie de turism care a intrat in insolventa anul trecut :(.
O zi buna tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva ionutz21 ionutz21 Admite cererea. În temeiul art. 131 din Legea 85/2006 Dispune închiderea procedurii falimentului faţă de debitoarea SC DUE EMME SRL. Dispune radierea ... (vezi toată discuția)
Asociat decedat dan6i dan6i Sunt asociat la un S.R.L care nu mai are nici un fel de activitate de cel putin 5 ani, dar are datorii la stat. Asociatul meu a decedat. Ce se intampla in ... (vezi toată discuția)
Buletinul procedurilor de insolventa deacandreea deacandreea buna ziua. va rog mult sa ma ajutati. sunt studenta si lucrarea mea de licenta este pe drept comercial. as avea nevoie de informatii de pe buletinul ... (vezi toată discuția)