avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Statistica.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Statistica.

Buna seara, stiu ca exista o lege care spune ca daca intri in colimatorul celor de la statistica esti obligat sa raspunzi.

eu sincer la 2 angajati pe care ii am , nu prea am chef de formularele lor.

ideea e ca vreau as vrea sa scap de ei.

si am doua intrebari :

1. au voie sa imi trimita mail direct cu formularul respectiv ? avand in vedere ca eu nu am solicitat si nici nu m-am inregistrat vreodata la ei ?
in alte conditii mailuri nesolicitate sunt considerate spam ! la ei nu se aplica asta ?

2. in momentul in care trimit un formular catre o firma ei au vreo obligatie ? Asistenta in completarea formularului , explicatii , etc ? sau ei doar trimit si eu ma apuc sa completez ?
Au obligatia sa ma asiste la completarea respectivului formular ( adica eu pot solicta prezenta unei persoane de la ei la momentul intocmirii si completarii formularului ? )

multumesc ,

Alte discuții în legătură

Corespondenta comerciala nesolicitata Costica33 Costica33 Obraznici de la raiffeisen, o banca deplorabila imi trimit zilnic mailuri nesolicitate si la care daca raspund zice ca nu primeste nimeni corespondenta la ... (vezi toată discuția)
Spam-ul cel de toate zilele... ciprian_ntz ciprian_ntz Stiu ca exista 1001 de subiecte create pe aceasta tema, le-am citit aproape pe toate... insa tot nu imi este clar. Poate cineva pana la urma sa delimiteze ... (vezi toată discuția)
Cum se dovedesc infractiunile electronice (spam)? al3x4ndru al3x4ndru Bunaseara, Am citit pe internet ca in Romania SPAM (email-uri nesolicitate) constituie infractiune. Si eu primesc emailuri de genul acesta, si cred ca fiecare ... (vezi toată discuția)