avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Corespondenta comerciala nesolicitata
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Corespondenta comerciala nesolicitata

Obraznici de la raiffeisen, o banca deplorabila imi trimit zilnic mailuri nesolicitate si la care daca raspund zice ca nu primeste nimeni corespondenta la adresa aia.
Acum ma anunta ca am castigat nu stiu ce la o tombola inexistenta dar sa completez eu nu stiu ce formular. NU stiu cum sa scap de ei, nu am spam la outlook. Unde pot fi reclamate mailurile nesolicitate? Cum le introduc pe o lista neagra?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 12:51, 26 Iulie 2009
Si eu patesc la fel. Dar ne sterg inaite de a le deschide.
Insa am trecut si pe la banca sa-i intreb ce se intampla, de vreme ce eu nici macar nu am cont la raiffeisen; raspunsul primit: nu dati curs cererilor din acele mail-uri.
Nu sunt trimise de catre banci...ci ...de anumite persoane care doresc sa induca in eroare...Asa ca nu dati curs respectivelor e-mailuri! Bancile , pentru a avea securitate , nu ar utiliza niciodata un asemenea sistem pentru a dobandi sau transmite informatii !

E savarsita in concret infractiunea de inselaciune , sau , in anumite cazuri , numai varianta tentativei a acesteia.Cred ca au fost depuse plangeri la Politie , insa actele ilicite nu au fost stopate(in cazul infractiunilor savarsite prin asemenea mijloace probatiunea e una anevoiasa ).Daca va considerati lezat, puteti sa actionati intr-o asemenea maniera.Succes.
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Acele mailuri , care de cele mai multe ori va intra direct ca spam , nu sunt trimise de "obraznicii de la Raiffeisen" asa cum ii numiti!:D
Sunt trimise de diversi infractori care au ca unic scop sa va afle datele dvs de identitate , eventual si numarul de card sau pin-ul!
Nu le raspundeti sub nici o forma!
MULT NOROC!B-)
Pai le zic obraznici pentru ca am intarziat odata 3 zile cu plata la un card de credit si m-au hartuit de m-au terminat. Telefoane de amenintare, SMS-uri pline de ura si dispret, numai si numai porcarii face banca asta. Pentru ce suma credeti? Pentru 20 Ron m-au hartuit de m-a luat naiba. Nu cred ca asa ceva este admisbil. O sa ajungem sa scuipam in fata bancilor cand trecem. Este o lipsa totala de respect fata de client si niste practici pirateresti. Zilele trecute era o emisiune la Money Channel despre ce fac bancile cu noi, cate porcarii.
Dar sa te termine psihic pentru 20 Ron! Nu stiu cum sunt camatarii dar astia nici departe nu sunt. Rusine bancilor din Romania!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertizare: atacuri concertate la raiffeisen online nucu$ nucu$ [b]In atentia intregii comunitati AVOCATNET:[/b] In ultimile 2 saptamani au fost inceputa si continua inca, o campanie de incercari pentru obtinere de ... (vezi toată discuția)
Poate fi acuzat de calomnie? pauleo pauleo buna ziua, fostul concubin de care sunt despartita si cu care am 2 copii incredintati mie prin hotarare judecatoreasca imi trimite in permanenta mail-uri in ... (vezi toată discuția)
Somatie ciudata! Steflipo Steflipo De curand am primit o \\"instiintare de plata\\" de la o firma Kruk privind un debit pe care l-as avea la o banca. Nestiind despre ce este vorba am sunat si ... (vezi toată discuția)