avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... timp inegal 12 cu 24
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

timp inegal 12 cu 24

Am angajati care lucreaza 12 cu 24 ( si noaptea) , contractele sunt cu 8 h , in pontaj sunt trecuti 12 cu 24 aceasta insemnand timp inegal . Am inteles ca trebuie facute acte aditionale cu modificare timp de lucru , insa nu stiu cum ar trebui formulat un asemenea act aditional , de asemenea trebuie modificat si in Revisal?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:33, 10 Februarie 2012
Actul aditional va cuprinde modificarea duratei timpului de munca , astfel :
H. Durata muncii:
1. O norma intreaga, durata timpului de lucru fiind de 8 ore/zi, 40ore/saptamana.
a) Repartizarea programului de lucru se face dupa cum urmeaza: inegal , astfel ............ (mentionati efectiv programul de munca 12/24)
b) Programul de lucru se poate modifica in conditiile regulamentului intern / contractului colectiv de munca aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent paza - program de noapte rrramor rrramor Buna ziua. Dorim sa trecem agentii de paza pe program de noapte. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut: acte aditionale de schimbare a programului de lucru ... (vezi toată discuția)
Modificare durata muncii vali_minea vali_minea Buna ziua In cazul in care se modifica durata muncii unei persoane cu timp partial, trebuie sa fac si decizie sau este suficient numai actul aditional? (vezi toată discuția)
Intocmire act aditional cim ref durata muncii nicusan nicusan As vrea sa stiu cum trebuie facut un act aditional la CIM ref. pct [i]H.Durata muncii,[/i] -pentru a nu avea probleme cu ITM-ul, in urmatoarele situatii: ... (vezi toată discuția)