avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită rata la banca
Discuție deschisă în Executare silită

rata la banca

am luat un credit de nevoi personale si acum nu mai pot achita rata in intregime , achit numai o parte din rata, pentru ca sunt bugetar .
Mai tarziu nu o sa mai reusesc sa imi achit ratele, datorita situatiei actuale .
Daca imi vand bunul pe care il detin , cum poate banca sa ma mai execute daca nu mai detin bunuri . Este o situatie disperata .
Va multumesc pentru timpul acordat
Cel mai recent răspuns: tonyno , utilizator 08:40, 10 Februarie 2012
Va executa prin poprire pe salariu, iar pentru bunul vandut poate actiona in instanta pentru revocarea actului ( fct de probe, poate reusi sau nu in acesta actiune).
Puteti vinde bunul si din buna credinta puteti plati o parte si la banca
dumneavoastra a-ti face la fel? cu toate dobanzile astea mari si cu comisionul de risc?
pentru ce am achitat asigurarea si de ce nu imi ia din comisionul de risc atunci cand nu am cu ce achita ratele?
Nu stiu ce as face, eu nu m-am imprumutat la banca pt ca nu mi-au convenit conditiile si pt ca nu stiu ce fac in viitor, ce posibilitate de plata am peste un an, 5 sau 10.
Dvs faceti asa cum doriti. Uitati-va pe acte, vedeti ce acopera acea asigurare.
In privinta acelui comision, exista cazuri in care acea clauza a fost atacata cu succes in instanta.
[ link extern ]

va mai ocup timpul cu inca o intrebare ,
sunt in urma cu patru rate dar lunar achit jumatate din rata ,
Dupa cat timp ar putea banca sa ma execute prin titlu executoriu
Va multumesc
teoretic si conform contractului cand cumulati 3 rate , adica 90zile pot declara creditul exigibil anticipat si va pot executa silit. dar in situatia in care se vede ca platiti cate ceva in fiecare luna o sa va mai pasuiasca ei o vreme buna ... sau o sa ajungeti sa aveti poprire pe salar, atat dvs cat si codebitori/giranti daca aveti

de pierdut nu pierde banca, tot dvs veti plati ...cu varf si indesat. ati incercat o restructurare de credit? poate in timp situatia dvs se va imbunatati sau macar mai castigati timp

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale SorinM1976 SorinM1976 Buna ziua, As dori sa va intreb care este perioada maxima de neplata a ratelor care face ca intreaga obligatie de plata sa devina exigibila anticipat? Am un ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca fiul meu a facut credite si a plecat din tara? antecume antecume Buna ziua, Unul dintre fiii mei a contractat mai multe credite: doua credite de nevoi personale fara garantie si o descoperire de card. El e plecat in ... (vezi toată discuția)
Sechestru apartamennt Ethan Winters Ethan Winters Buna ziua. Doresc sa stiu anumite detalii in caz in care banca ar pune sechestru pe un apartament. Sa zicem ca sotul/sotia a facut datorii bancare, iar ... (vezi toată discuția)