avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită rata la banca
Discuție deschisă în Executare silită

rata la banca

am luat un credit de nevoi personale si acum nu mai pot achita rata in intregime , achit numai o parte din rata, pentru ca sunt bugetar .
Mai tarziu nu o sa mai reusesc sa imi achit ratele, datorita situatiei actuale .
Daca imi vand bunul pe care il detin , cum poate banca sa ma mai execute daca nu mai detin bunuri . Este o situatie disperata .
Va multumesc pentru timpul acordat
Cel mai recent răspuns: tonyno , utilizator 08:40, 10 Februarie 2012
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale SorinM1976 SorinM1976 Buna ziua, As dori sa va intreb care este perioada maxima de neplata a ratelor care face ca intreaga obligatie de plata sa devina exigibila anticipat? Am un ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca fiul meu a facut credite si a plecat din tara? antecume antecume Buna ziua, Unul dintre fiii mei a contractat mai multe credite: doua credite de nevoi personale fara garantie si o descoperire de card. El e plecat in ... (vezi toată discuția)
Sechestru apartamennt Ethan Winters Ethan Winters Buna ziua. Doresc sa stiu anumite detalii in caz in care banca ar pune sechestru pe un apartament. Sa zicem ca sotul/sotia a facut datorii bancare, iar ... (vezi toată discuția)