avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Notarea locuintei de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Notarea locuintei de familie

Proprietara casei in care locuiesc impreuna cu sotia mea este soacra ( mama sotiei ). Am dreptul sa fac notarea in cartea funciara a acestui imibil ca si locuinta de familie ? Daca de ce acte sunt necesare si cum se procedeaza mai exact ?
Ar trebui ca locuinta sa fie proprietatea comuna a sotilor sau a unuia dintre soti doar, pentru a se putea face notarea.
Daca locuinta este proprietatea soacrei dvs. acest lucru nu este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nuda proprietate si uzufructul viager - interpretare contract James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati în problema urmatoare cu care s-a confruntat o prietena. La momentul cand s-a prezentat la Politie împreună cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc cu sotul in apartamentul mamei sale, suntem ... simona435 simona435 Buna ziua! Locuiesc cu sotul in apartamentul mamei sale, suntem căsătoriți de 22 de ani, el vrea sa divotam, iar soacra mea mi-a spus telefonic sa imi caut ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil posibila? vhm2014 vhm2014 Este posibila vânzarea unui imobil proprietate personala de care proprietar in situatia in care acesta este trecut singur in contract, fara acordul sotiei???? ... (vezi toată discuția)