Am urmatoarea intrebare:
Pot sa chem in judecata Casa de Pensii Sectoriala a MAPN in alta localitate? Mentionez ca sunt membru SCMD Tg.Jiu si as dori sa ma alatur celor de la SCMD Ploiesti(cu aprobarea lor).
Va multumesc.
Intrebarea mea era alta. In mod normal ar trebui sa ma adresez Tribunalului din Tg,Jiu, insa doresc sa depun dosarul de chemare in judecata la Ploiesti. Cum trebuie sa procedez? Multumesc
Va rog sa nu mai interveniti in discutii daca nu cunoasteti legislatia aplicabila. Acesta este un forum de discutii, este adevarat, insa un forum specializat, si ar trebui sa stiti asta din regulamentul de postare. Nu este necesar sa faceti permanent dovada ca va pricepeti la toate si aveti pareri indiferent de subiectul in discutie. Eu sunt la curent cu faptul ca multi romani stiu totul, nu este necesar sa mi se reaminteasca permanent.
@gabinemo
Raspunsul este nu. In legislatia asigurarilor sociale a fost reglementata, incepand din 2001, o competenta teritoriala exclusiva, cea a instantei de la domiciliul reclamantului. In prezent, dispozitia care reglementeaza aceasta este art. 154 din Legea nr. 263/2010.
Divort fara minori
fylo
Buna ziua! Vreau sa inaintez o cerere de divort fata de sotul meu care este plecat intr-o alta tara unde are o relatie! Nu avem copii minori! Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)