avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vreau sa ma judec la o instanta din alta localitate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vreau sa ma judec la o instanta din alta localitate

Am urmatoarea intrebare:
Pot sa chem in judecata Casa de Pensii Sectoriala a MAPN in alta localitate? Mentionez ca sunt membru SCMD Tg.Jiu si as dori sa ma alatur celor de la SCMD Ploiesti(cu aprobarea lor).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:59, 10 Februarie 2012
Paratul de obicei se citeaza la locul sau de domiciliu sau in cazul contractelor la locul incheierii sau executarii acestuia.
Intrebarea mea era alta. In mod normal ar trebui sa ma adresez Tribunalului din Tg,Jiu, insa doresc sa depun dosarul de chemare in judecata la Ploiesti. Cum trebuie sa procedez? Multumesc
sa aveti domiciliul la ploiesti pe c.i.
@mirella-ana & end

Va rog sa nu mai interveniti in discutii daca nu cunoasteti legislatia aplicabila. Acesta este un forum de discutii, este adevarat, insa un forum specializat, si ar trebui sa stiti asta din regulamentul de postare. Nu este necesar sa faceti permanent dovada ca va pricepeti la toate si aveti pareri indiferent de subiectul in discutie. Eu sunt la curent cu faptul ca multi romani stiu totul, nu este necesar sa mi se reaminteasca permanent.


@gabinemo

Raspunsul este nu. In legislatia asigurarilor sociale a fost reglementata, incepand din 2001, o competenta teritoriala exclusiva, cea a instantei de la domiciliul reclamantului. In prezent, dispozitia care reglementeaza aceasta este art. 154 din Legea nr. 263/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara minori fylo fylo Buna ziua! Vreau sa inaintez o cerere de divort fata de sotul meu care este plecat intr-o alta tara unde are o relatie! Nu avem copii minori! Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Chemarea la sedinta de informare - procedura tehnica tatutzul tatutzul bun gasit intrebarea 1: pentru chemarea paratului la sedinta de informare, care este procedura tehnica ce trebuie urmata? intreb aceasta deoarece, in ... (vezi toată discuția)
Recuperare plati salariale genduc genduc Am muncit pe camion circuland intre tarile Olanda si Italia cum si care este modalitatea de a-mi recupera salariile de la firma angajatoare ,din care mi-am dat ... (vezi toată discuția)