avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... ce sa faca un dascal care nu are satisfactie la locul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

ce sa faca un dascal care nu are satisfactie la locul de munca pentru ca elevii nu merg la olimpiada pentru ca disciplina nu e interesanta si de viitor ?

suntem evaluati pe o fisa anuala si alergam sa adunam puncte, unii dascali preseaza elevii, sau ii minta inducandu-le gandul ca ddaca sunt olimpici sunt cineva si vor reusi in viata . iar acest gand dupoa ce ies din facultate ii dezamageste. e bine sa ii mintim?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:44, 9 Februarie 2012
Woow, pe vremea mea elevii solicitau sa participe la olimpiada, nu era necesar ca profesorii sa îi mintă pe elevi.

Nu e o solutie sa ii mintiti, poate le puteti promite ca le puneti in catalog nota pe care o iau la olimpiada.
Nu este bine sa-i mintim dar de invatat trebuie sa invete ,nu poti fi toti salahori sau muncitori .Sigur sunt de acord cu dvs ca sunteti dezamagit ,dar aceasta se intampla pentru ca la conducerea Ministerului Invatamantului au fost tot felul de incompetenti.Profesorii prost platiti ,programale elevilor prost structurate ,manuale de slaba calitate,cu alte cuvinte un dezastru.Si ne mai intrebam de ce apar perlele acelea la bacalaureat.Sistemul de invatamant din pacate nu mai este ce a fost.Nu trebuie deci sa-i mintim dar trebuie sa-i incurajam sa invete ,tara aceasta are nevoie de oameni care sa stie carte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decat profesor in romania.... Sorin Farcas Sorin Farcas De 5 ani încoace am fost profesor de română la 7 școli din oraș și de la țară. De 5 ani încoace mă gândesc să mă las. Am fost ca ... (vezi toată discuția)
Scoala, gratuita sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Salut, Marea majoritate dintre noi au copii care sunt la scoala. Eu am doi, la ciclul gimnazial. Anul acesta am ramas pur si simplu fara aer cand am auzit ... (vezi toată discuția)
Sanctiune cncd violetarosu violetarosu VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE Am fost sanctionata de C.N.C.D cu avertisment ( Hotărarea nr. 225 din data de 25.07.2012). Fapta mea a fost ... (vezi toată discuția)