avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vreau sa devin primar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vreau sa devin primar

Vreau sa stiu ce anume trebuie sa am in vedere cand voi candida. Ce fel de discursi imi sunt interzise? Adica ce fel de mesaje nu am voie sa transmit oamenilor pentru a nu creea controverse?
Legea nr.67 din 25 martie 2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale este singura in domeniu.
Multumesc.
Buna ziua. Sunt un tânăr de 22 de ani cum ar trebui sa procedez ce trebuie sa fac? Cum pot lua lagatura cu cineva care ma poate ajuta cu mai multe răspunsuri ? Cum ma pot înscrie la un partid care sa ma susțină?
nu e clar ce doriti de fapt.
insa ca sa va inscrieti intr-un partid, mergeti la unul din sediile partidului si semnati o adeziune. e simplu. toate partidele au site-uri. despre cum va vor sustine o sa vorbiti cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerile locale 2012 - candidat independent la functia de primar Gheorghe Giura Gheorghe Giura Poate candida ca independent la functia de primar o persoana care nu are domicililul in localitate de cel putin 3 luni de zile? O persoana aflata pe lista de ... (vezi toată discuția)
Despre conditiile participarii la alegerile locale 2016 ca independent nel14 nel14 As dori daca este in tema cineva sa-mi spuna ce conditii trebuie sa indeplineasca un candidat independent la alegerile locale 2016 ca ... (vezi toată discuția)
Sustinere candididati de catre functionarii publici martin77 martin77 In aceasta perioada se strang semnaturi pentru a putea candida la primarie/consilii locale sau judetene.Functionarii publici pot semna respectivele liste? (vezi toată discuția)