avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Daca voi fi disponibilizat voi pierde locuinta de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Daca voi fi disponibilizat voi pierde locuinta de serviciu?

Buna seara. Stau cu chirie intr-o locuinta de servici,data de fondul locativ la m-ai multe institutii din judet,in contractul de inchiriere sunt trecut eu ca persoana fizica,toate utilitatile sunt platite de mine pe numele meu. Daca in institutia care lucrez eu se fac disponibilizari si eu ma aflu pe lista ma pot da afara din apartament?Va multumesc si astept raspuns.

Alte discuții în legătură

Locuinta de serviciu - o pierd in caz ca voi fi disponibilizat? sobol sobol Buna ziua. Stau cu chirie intr-o locuinta de servici,data de fondul locativ la m-ai multe institutii din judet,in contractul de inchiriere sunt trecut eu ca ... (vezi toată discuția)
Trimitere in judecata pentru neplata datorii locuinta sociala pavel_elena pavel_elena Buna ziua, In perioada 12.12.2011-01.07.2013 am locuit intr-o locuinta sociala data de Primaria Piatra Neamt - respectiv Locativ Serv(institutia care se ... (vezi toată discuția)
Acordare compensatie chirie mapn elf14 elf14 Buna ziua. De anul acesta locuiesc in chirie intr-un apartament anl, titularul de contract fiind logodnica mea, eu fiind trecut doar in fisa locativa, anexa la ... (vezi toată discuția)