avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate locuinta de serviciu - o pierd in caz ca voi fi ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

locuinta de serviciu - o pierd in caz ca voi fi disponibilizat?

Buna ziua. Stau cu chirie intr-o locuinta de servici,data de fondul locativ la m-ai multe institutii din judet,in contractul de inchiriere sunt trecut eu ca persoana fizica,toate utilitatile sunt platite de mine pe numele meu. Daca in institutia care lucrez eu se fac disponibilizari si eu ma aflu pe lista ma pot da afara din apartament?Va multumesc si astept raspuns.

Cel mai recent răspuns: ivclm , utilizator 22:51, 26 Septembrie 2012
categoric da, din pacate, deoarece dumneavoastra vi s-a incredintat acel imobil strict pentru a putea fi folosit in interes de serviciu ....
eventual va puteti manifesta dorinta de a cumpara respectivul imobil adresand o cerere in acest sens -presedintelui respectivei institutii...
referitor la ce a spus sobol,dar putin diferit daca se iese la pensie si are o locuinta de serviciul tot o pierde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca voi fi disponibilizat voi pierde locuinta de serviciu? sobol sobol Buna seara. Stau cu chirie intr-o locuinta de servici,data de fondul locativ la m-ai multe institutii din judet,in contractul de inchiriere sunt trecut eu ca ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere a locuintei netcupeter netcupeter Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de intocmirea unui contract de inchiriere. In \\"Legea privind inchirierea locuintelor si reglementarea raporturilor ... (vezi toată discuția)
Trimitere in judecata pentru neplata datorii locuinta sociala pavel_elena pavel_elena Buna ziua, In perioada 12.12.2011-01.07.2013 am locuit intr-o locuinta sociala data de Primaria Piatra Neamt - respectiv Locativ Serv(institutia care se ... (vezi toată discuția)