avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... trimitere in judecata pentru neplata datorii locuinta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

trimitere in judecata pentru neplata datorii locuinta sociala

Buna ziua,

In perioada 12.12.2011-01.07.2013 am locuit intr-o locuinta sociala data de Primaria Piatra Neamt - respectiv Locativ Serv(institutia care se ocupa cu inchirierea locuintelor).

Am platit la semnarea contractului de inchiriere fondul de garantie(adica chiria pe 3 luni) si fondul de rulment. Inainte cu 2 luni de a rezilia contractul de inchiriere, am depus o cerere de scadere de la intretinere(adica pe lunile mai si iunie 2013).

Pe data de 01.07.2013 am reziliat contractul si pe 08.07.2013 am mai facut o cerere de restituire a fondului de rulment(pe aceasta cerere scrie faptul ca a fost achitata inclusiv luna iunie).

Am aflat duminica, 18.10.2015, de la un vecin de pe fosta adresa, faptul ca sunt data in judecata de Locativ pentru suma de 44 lei, cu toate ca in ultima cerere, cea de restituire a fondului de rulment, am specificat si faptul ca mi-am schimbat si adresa(aceasta citatie fiind primita la o adresa la care eu nu mai stateam).

Va rog sa ma lamuriti si pe mine: avand in vedere ca ultima solicitare pe care am facut-o acestei institutii a fost restituirea fondului de rulment, nu era normal ca orice datorie pe care o mai aveam sa fie scazuta din acesta?

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:00, 19 Octombrie 2015
Asociatiile de locatari/proprietari calculeaza cotele individuale de intretinere pe baza facturilor emise de catre furnizorii de utilitati
Asociatia de locatari/proprietari poate sa calculeze cotele de intretinere pentru 1-2 luni in urma,astfel incat dv in luna iulie 2013 erati cu plata la zi,dar aveati achitata cota de intretinere afisata pentru 1-2 luni in urma
Daca dv ati solicitat restituirea fondului de rulment la data de 08.07.2013,asociatia de proprietari nu avea calculata lista contributiilor de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond rulment pt chirii anl irimiadana irimiadana cand am inchiriat prin ANL o locuinta, mi s a oprit un fond de rulemnt. ulterior am cumparat apartamentul,dar fondul nu mi l au restituit. cand am solicitat ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment niculina_mih niculina_mih Locuiesc in Constanta intr-un apartament de 40 mp,cu doua camere.Administratorul asociatiei a stabilit suma de 230 Ron pentru un ap. cu 2 camere iar pentru un ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment cumparare apartament krazee krazee Buna ziua, Va rog sa am ajutati cu o informatie referitoare la ce se intampla cu fondul de rulment dupa cumpararea unui apartament. Situatia este ... (vezi toată discuția)