avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general atragerea raspunderii patrimoniale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

atragerea raspunderii patrimoniale

am fost adm. unic al unui S.R.L pana in 28.05.2008 moment la care am cesionat firma,fara datorii, unei alte persoane care a eliberat CEC-uri fara acoperire,creditorii cerand insolventa firmei.Acum sunt si eu citat de lichidatorul judiciar pt, a se atrage raspunderea mea patrimoniala pt. suma ce o avea firma de incasat la data cesiunii,200.000 lei ,dar in cont curent asociati erau 110.000 lei suma depusa de mine in firma.Pentru cei 200.000 lei am avut B.O. pe care leam introdus la plata dar mi-au fost refuzate.Cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Cesiune ONU EMIL ONU EMIL Am cesionat (notar) cu act aditional la act constitutiv un SRL 1(eram adm. si actionar unic),am intocmit un PV(prin care aveam acces la unul din conturile SRL1 ... (vezi toată discuția)
Atragerea raspunderii patrimoniale pavalutagigi pavalutagigi in mai 2008 am cesionat partile sociale ale S.R.L ,am incheiat un P.V. prin care noul adm. se angaja sa faca inreg. la O.R.C.Inregistrarea la ORC s-a facut ... (vezi toată discuția)
Administrator decedat cristaioan cristaioan Societatea la care sunt actionar are de incasat o creanta de peste 200000Ron de la alta societatea la care administratorul a murit (administratorul detinea si ... (vezi toată discuția)