avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... somatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

somatie

Am scris in 2010 despre o factura de telef care de la suma de 1400 a ajuns la 6500 de lei dupa 2 ani..cu tot cu penalizari taxa de recuperare si taxa de reziliere. am fost indrumata sa achit suma facturi , taxa de reziliere si taxa de recuperare, adica suma de 2000 lei au mai ramas penalitatile de 4500 lei..As vrea sa stiu daca pentru penalizari pot fi data in judecata, mentionez ca suma de 2000 am achitat-o in 2010. dar cei de la firma de recuperare ma ameninta zilnic cu procesul .
va multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru o datorie care nu exista darra18 darra18 buna , as vrea sa stiu daca dupa 3 ani dupa ce am achitat la o firma de recuperari valoarea facturi , a rezilierii contractului de telefonie si taxa de ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata PAROLIST PAROLIST buna seara.ma confrunt cu o problema si am nevoie de ajutor.mentionez ca sunt titularul unei I.I. in cadrul careia functioneaza un bar.una din firmele care imi ... (vezi toată discuția)