avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare

Conform OUG.nr.124/decembrie 2011,perioda concediului pentru crestere copil pana la varsta de 2 ani ,constituie vechime in munca si specialitate.
La promoivare in functie ,se i-a in calcul perioada de ingrijire copil?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 10 Februarie 2012
CCC constituie vechime in munca si in serviciu, precum si in specialitate si se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu acestea

Prin urmare, CCC se poate lua in calcul in cazul unei promovari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate validunca validunca vechimea in specialitate cu studii medii se cumuleaza cu vechimea in specialitate cu studii superioare ? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitate vasilchia vasilchia din 2 ian.2010 pana la 2 ian 2012 a fost in concediu pentru crestere copil ( primul copil); din 14 iulie 2012 si in prezent este in CCC al 2-lea copil. Ma ... (vezi toată discuția)
Pot primi sporul de stabilitate daca am fost in concediu de maternitate? alicia2015 alicia2015 Lucrez intr-o institutie de stat si mentionez ca am o vechime de 12 ani.Cand am intrebat daca pot primi sporul conform legii 124/2011, raspunsul a fost ca ... (vezi toată discuția)