avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... alegeri locale 2012
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

alegeri locale 2012

Vreau sa canditez la functia de primar intr-o localitate , dar nu am domiciliul in acea localitate .Vreau sa stiu daca este un termen de stabilirea a domiciliului pentru a putea candita .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: maria_clgruia , utilizator 13:14, 13 Februarie 2012
Faceti-va acum domiciliul in respectiva localitate. Nu e un termen. La depunerea actelor va trebui sa depuneti copie dupa cartea de identitate.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pierdute Loana. Ardelean Loana. Ardelean Buna ziua, intrebare complicata. Am pierdut toate actele, certificat de nastere, buletin, certificat casatorie, certificat copii nastere. In plus de asta sunt ... (vezi toată discuția)
Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
Ultimul domiciliu in românia krisszz21 krisszz21 Care domiciliu este considerat ca fiind ultimul domiciliu al cetățeanului roman CRDS? Am avut buletin(CI) cu domiciliul intr-un județ si in ultimul an ... (vezi toată discuția)