avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Care va fi cuantumul pensiei de invaliditate?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Care va fi cuantumul pensiei de invaliditate?

Buna ziua!
Ma voi pensiona pe caz de boala si ma interesa sa imi spuneti,in masura in care se va mari pana atunci punctul de pensionare ,cam cat as primi eu pensie dupa aceasta marire?
Stiu ca in prezent este in jur de 300 -350 roni.
Insa in prezent cotizez la casa de pensii pentru ca nu am suficienta vechime raportata la varsta mea.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 23:59, 11 Februarie 2012
Nu poate nimeni pe forum sa estimeze pensia dvs, Este nevoie de toate salariile avute in anii in care ati lucrat, de sporuri, conditii de munca, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensatii pentru pensii Stefan Ioana Stefan Ioana Sotul meu a lucrat 30 de ani in constructii navale,din care 15 in gr 1 de munca si 15 in gr 2. Restul de ani i-a lucrat fara grupa . In prezent este pensionar ... (vezi toată discuția)
Pensionare rbtm rbtm Va scriu in numele mamei mele ... ea are 55 de ani si este in pensie de boala (fara drept de munca) de vreo cinci ani. La data intrarii in pensie de boala, ea ... (vezi toată discuția)
Cuantumul pensiei de invaliditate gradul iii elena4848 elena4848 Va rog sa ma ajutati un pic. M-am pensionat recent pe caz de boala cu gradul III de invaliditate, am 18 ani si 8 luni stagiul total de cotizare si pensie de ... (vezi toată discuția)