Povestea e urmatoarea , eu impreuna cu un prieten am intretinut raporturi sexuale cu o minora in varsta de 15 ani , nu am stiut ca are 15 ani , iar cunostinta cu ea ne-a facut alti 2 amici (fata se prostituase pe bani atat acolo in oras cat si in spania) prima data cand am intretinut raporturi sexuale i-am facut cateva poze dar cu acordul ei , stergandu-le imediat din aparat , ne-am mai intalnit de 2 ori (niciodata nu i-am dat nici 5 lei) intr-o seara am vb cu ea la tel sa ne intalnim , ea nu prea vroia si i-am amintit de poze pe care nu le aveam binenteles , ni sa facut un flagrant in locul unde trebuia sa ne intalnim cu ea , am fost la politie am depus declaratie pe chestia asta , sunt 2 capete de acuzare , unul pentru santaj si 2 pentru intretinere raporturi sexuale cu o minora , prima data am declarat ca nu am afacut nimic , a doua oara am recunoscut in mare , politistul care ancheta cazul a spus ca mare lucru nu o sa se intample ca nu sunt dovezi , in acelas timp am vb si cu un domn avocat pe care l-am intrebat daca e bine sa recunoastem sau nu , raspunsul lui a fost sa recunoasem ca nu o sa se intample nimic , asta am si facut , acum ne-am interesat si dosarul e la procuror , ce credeti ca o sa se intample pana la urma ? politistul a spus ca el a propus ca solutionare neinceperea urmaririi penale dar nu siu ce sa cred , care ar fi etapele urmatoare ? ne mai cheama si procurorul pentru declaratii ? daca ar fi asa sa vorbm cu un avocat sa ne reprezinte ...va rog un sfat ceva
v-am spus ca noi am dat un tel , fata a vrut sa se razbune din cate am inteles , a fost la politie a depus plangere si noi ne-am trezit luati pe sus fara nici o explicatie , abia ajunsi la politie ni sa spus intr-un final despre ce este vorba , oricum daca ne cheama procurorul vom merge insotiti de un avocat , nu aveam de gand sa mergem singuri , nu am povestit subiectiv ci exact asa cum s-a intamplat
Ma gandesc ca atunci infaptuiesti o infractiune sti sa iesi si basma curata.
Ai facut o mare greseala ca ai recunoscut faptele.Asta te va costa bani pe care-i vei da partial avocatului si partial fetei ca sa-si retraga plangerea, altfel vei face puscarie pt ca bunul tau prieten avocat ti-a spus sa recunosti ceva la care politia nu avea probe suficiente ptr. a-l trimite macar la Parchet.
Eu nu stiu care este situatia dar e posibil ca parerea lui Marius 70 sa fie adevarata.El a avut in vedere faptul ca nu erau probe dar eu am inteles ceva de un flagrant.Deci, e posibil sa fie ceva probe care sa poata duce la condamnare.
De aceea, pe de alta parte, e greu de spus.Daca prietenul era fost coleg de birou cu politistul si recunosteati puteati scapa mai sigur.Ei numai asa se descurca.Altfel sunt depasiti de imprejurari.
Asa ca, in situatia dvs. se poate intampla orice.
Acum nici nu stiu daca este indicat sa va schimbati avocatul.E greu sa vina altul si sa schimbe ceva.
din cate am vorbit cu politistul care a anchetat cazul dosarul e trimis la procuror , nu putem face altceva decat sa asteptam o instiintare ceva acasa nu? cat despre avocat nu se cunostea cu plitistul in nici un caz , iar in cazul in care suntem chemati la procuror o sa ne reprezinte un alt avocat (e laudat de toata lumea ca fiinf f bun) va tin la curent cu mersul evenimentelor .....sper sa iasa bine
P.S...prostia se plateste , altadata ochi mai mari
Ce pot pati?
Max1986
Buna ziua !
Am intampinat o problema care pt mine este destul de grava pentru ca nu am mai avut de-aface cu autoritatile pana acum, dintr-un grup de 7 baieti, ... (vezi toată discuția)