avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna seara , am o nedumerire , am avut azi un termen la recuperare taxa auto si am vazut pe just.ro ca s a dat solutia Solutie: Admite excepţia lipsei calităţii A.F.P. de reprezentant a D.G.F.P. Anulează recursul D.G.F.P. Respinge recursul A.F.P. Iaşi. ce sa inteleg din asta s a terminat procesul sau mai sunt si alte termene , acolo nu scrie nimik de un alt termen in alta zi sau ca am castigat. va multumesc

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:00, 10 Februarie 2012
S-a solutionat procesul prin respingerea recursului , fara niciun alt termen ulterior si in consecinta se mentine in intregime prima hotarare .
Daca prin aceea hotarare vi s-a dat castig de cauza, a-ti castigat azi, irevocabil !
kip_as a scris:

Admite excepţia lipsei calităţii A.F.P. de reprezentant a D.G.F.P. Anulează recursul D.G.F.P. Respinge recursul A.F.P. Iaşi.

Fata de recursul declarat de DGFP,instanta de judecata a dispus respingerea acestuia,
respectiv a mentinut ca temeinica si legala solutia dispusa de instanta de fond,care probabil va este favorabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dobanda taxa auto andrreyutz andrreyutz Am castigat procesul cu taxa auto si vreau sa stiu cum se calculeaza dobanda sau cat e daca stie cineva cum se calculeaza ? asta e solutia : Tip ... (vezi toată discuția)
Executare suspendata care se executa in continuare Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu O societate a primit in anul 2000 o amenda de la D.G.F.P. La timpul respectiv a fost contestata executarea si s-a pronuntat o hotarare judecatoreasca de ... (vezi toată discuția)
Rectificare carte funciara ionut1978 ionut1978 Judecatoria da o solutie,Cu apel în 15 zile de la comunicare. s-a facut apel >Tribunalul Dispune rejudecare la ... (vezi toată discuția)